Hoe werkt het?

Hier vind je 3D print specialisten

Dit platform is er voor iedereen die op zoek is naar een 3D print specialist voor een specifieke opdracht. Gebruik de zoekfunctie om snel, eenvoudig en zeer gericht te zoeken naar een specialist of een ontwerp. Zoek ondermeer op locatie, diensten, materialen, specialisaties en technieken. Zo vind je direct een geschikte specialist voor jouw opdracht.

 • Zoek een 3D print specialist

  3D printen wordt steeds toegankelijker. De drempel om er zelf thuis mee aan de slag te gaan wordt steeds lager. Maar aan de andere kant groeit de vraag naar gespecialiseerde (semi)professionals. 3D ontwerpers die jouw wensen moeiteloos omzetten in een 3D model en 3D printspecialisten die over de geschikte apparatuur en materialen beschikken. Op 3DPrintSpecialisten.nl vind je mensen en bedrijven die je kunnen helpen om jouw idee uit te werken tot een uniek, tastbaar product.

  Zoek een 3D print specialist »

 • Zoek een 3D ontwerp

  De 3D ontwerpers op deze website hebben de mogelijkheid om een portfolio aan te maken, gevuld met hun eigen ontwerpen. Gebruik de zoekfunctie om te zoeken naar ontwerpen die je aanspreken; kunst, kleding, accessoires, gereedschap, schaalmodellen, gadgets... noem maar op! Een uitstekende manier om in contact te komen met mensen of bedrijven die dát maken waar jij naar op zoek bent.

  Zoek een 3D ontwerp »

 • Aanmelden als 3D specialist

  Ben jij bedreven in het maken van 3D print ontwerpen en/of beschik je over de benodigde apparatuur en materialen om 3D te printen? Maak dan een representatief profiel aan op 3DPrintSpecialisten.nl. De voordelen:

  • Word online vindbaar, zowel via de zoekmachine op deze website als via Google;
  • Geef aan op welke vakgebieden, technieken, specialismes, etc. je vindbaar wilt zijn;
  • Maak een portfolio aan en zet je eigen 3D ontwerpen in de schijnwerpers;
  • Richt je portfolio in met foto's, video's en documenten;
  • Regel dit alles via het eenvoudige beheer, geoptimaliseerd voor telefoons en tablets.

  Kies voor een gratis Basis abonnement of een compleet Pro abonnement.

Een gratis profiel

Kies voor het Basis abonnement en maak in een handomdraai een representatief en vindbaar profiel aan, met een portfolio voor je 3D werk. Inclusief eigen beheer. Wat dat kost? Niets!

Gratis aanmelden

Uitgelicht profiel

Voorbeel3d

Voorbeel3d
Allround specialist | Utrecht

Dit is het fictieve voorbeeldprofiel van het 3D print bedrijfje Voorbeel3d. Gebruik deze inleidende tekst om de bezoekers van je profiel direct een he...

Naar profiel